Wednesday, July 31, 2013

Entri ke 4 :D

Assalamualaikum~


Sangat lama rasanya dah tak post. setahun gak pergi. hahaha. blog nie dah macam tak bertuan. Ada ke tidak yg membaca?


So been through the happiest and hard time sepanjang ketidak-update-an blog. gittew. Slumber redah walaupun takde dalam kamus dewan bahasa. Sadis. K. Lebih2 pulak kau.


Tapi, yg paling tidak menyenangkan hati, bila orang masih lagi mencanang and sibuk nak ambil tahu hal peribadi orang lain. I assumed mereka seperti tiada life. So please, get your own life, will ya? :D


The happiest moment is, people around me, STILL be around me. I LOVE YOU all~!



and semalam, sempat lagi men-decorate-kan office sempena hari raya yg bakal tiba..


akhir kata dari saya ;

Meminta maaf pada bulan ramadhan diberi pahala 80 kali ganda. Ruginya pada mereka yg meminta maaf pada hari raya yg hanya diberi 1 pahala...


Ku susun 10 jari, kalau nak campur jari kaki, jadi 20 lah. 
dengan hati yg tulus ikhlas suci lagi murni ,
memohon maaf atas kesalahan keterlanjuran kata and segala salah silap ye. 
harap dimaafi. ;)


1 comment:

Miela Awang said...

Org lain xbce xpe . Mila bole tlng baca . Kihkih