Tuesday, January 20, 2015

2014

Assalamualaikum :)


Setelah sekian lama tak update blog. Asyik2 pon guna ayat yang sama. Blog berhabuk. pon masih ayat yg sama. masih ditakuk lama. Tibe.

Nak cerita isu semasa, tak arif. Nak cerita hal orang, nanti dapat dosa pulak. ihiks. Cerita hal sendirilah. baru syok sendiri. gitchu. Untuk keterangan lebih lanjut, sila rujuk gambar di bawah :-

So semenjak dah kurang berkawan, dah deactivate fb bebaru nie, kita cuma berkawan dgn hantu cina. kenapa hantu cina? suka hati gua lah nak pilih. yg jenis mengilai kuat nie payah nak buat kawan. ke cane? Eh.
Sebab Laman Seni pon dah jadi cam trend orang amek gambar, aku pun taknak terlepas detik2 indah bebajet candid begitu. Gila ke tak ikut trend???!! HAHAHA

So iols berjaya escape kan diri semasa masih bujang ini ke kepulaun dicapodia estralagosta. kat mana tu? Rahsia.

Eh I'm engaged. Alhamdulillah :) and still counting, insyaAllah :)

And for those yg masih lagi bersama-sama gua dari dulu hingga sekarang, TERIMA KASIH atas segalanya, yg telah kau beri, amat ku hargai~ Semua ku simpan di dalam hati penuh riang tawa resah terus terukir di hati~ Tiba.

Cerita2 lanjut akan di ceritakan soon.. he he he he he he he he he he annoying as h

 

3 comments:

Anonymous said...

muke takot ke mase dgn hntu cina tu?.. hihihi

Sheril (thePrincess) said...

Anonymous : sapa nie? haha tak takut

Anonymous said...

Bosan